Storitve

Poleg sestave kolesarskih obročev z izbranimi komponentami vam nudimo tudi dodatne storitve, kot je servis, centriranje, sestava po meri ali popravila.

Servis koles

Ali vam vaše kolo nagaja oziroma bi bilo potrebno temeljitega servisnega posega? Servis koles obsega tako gorska, kot tudi cestna kolesa vseh blagovnih znamk.

Sestava obročev

Iz našega asortimana si izberite obroče ter ostale komponente in sestavimo vam jih po vaših željah. Si želite karbonske poltubular obroče, obroče z aluminijasto zavorno površino ali pa imate resnejše tekmovalne ambicije in vas zanimajo zgolj kvalitetni in izredno lahki tubular obroči? Tudi za tiste najzahtevnejše stranke lahko poskrbimo, in sicer s sestavo super lahkih karbonskih tubularjev, katerih teža se giblje zgolj okoli 1000g.

Dobava po meri

Imate specifične ideje ali želje, kako bi izboljšali in polepšali vaše cestno kolo?

Pri tem vam lahko pomagamo. Na naš elektronski naslov nam sporočite vaše zamisli in pomagali vam bomo pri njihovi uresničitvi. Ko boste povsem zadovoljni s svojim kolesom, se boste nanj še radi usedli še pogosteje.

 

Ali imate morda še kakšno vprašanje oz. bi želeli dodatna pojasnila?

Na voljo smo vam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pomagali vam bomo na poti do najboljše odločitve!